Wednesday, September 19, 2018

Interview

Омилено парче облека, каде купувам и кој моден тренд би го забранила?
Прочитајте во новото интервју за glamour.mk

Заљубена сум во фотографиите и воодушевена самата од себе, бидејќи не секогаш сум опуштена пред објективите. 
Се надевам ќе уживате!

3 comments

© Fabulous is freedom. Made with love by The Dutch Lady Designs.