Sunday, March 26, 2017

From Paris with Love


 Hello upper east siders, the biggest fan of gossip girl here (I just love how it sounds),
Long story short, or short story long in my case, I love gossip girl. Who doesn't actually
And in one episode, Blair and Serena spontaneously end up in Paris. That was my favorite episode of all times that I am still rewatching.
But, I always thought that things like that don't happen in real life, to people like me, while secretly wishing for that to happen someday.
And for my 19th birthday I spontaneously ended up in Paris with my Loora, eating macaroons in Laduree, exploring Montmartre, shopping on Champs-Élysées, taking photos in front of the Eiffel tower and drinking crappy parisian coffee. Pretty unbelievable right? 
So here are the photos from our little Paris adventure, I just can't stop posting them
Hope you enjoy


Živjo upper east siders, tukaj največji fan serije gossip girl. Long story short, obožujem gossip girl. Kdo je ne ubistvu. In v eni epizodi Blair in Serena spontano odideta v Pariz. To je moja all-time najljubša epizoda in pogledala sem jo približno tisočkrat. Vedno sem mislila, da se take stvari ne morejo zgoditi v resničnem življenju, sploh ne ljudem kot sem jaz, a vendar sem obenem skrito upala, da se mi bo to nekoč zgodilo.
In za moj 19 rojstni dan sem spontano pristala v Parizu z mojo Looro. Jedla sem slavne macaroons v Laduree, raziskovala Montmartre, nakupovala na Champs-Élysées, pila zanič pariško kavo in slikala Eiffel. Sliši se precej neverjetno, kajne? Tako da tukaj je nekaj slik iz najine pariške dogodivščine. Upam, da ste uživali 

 


 
                                                                               


3 comments

 1. Wow! Awe-inspiring, beautiful images. I'm very impressed to view them. My heartfelt thanks go to you. We use image masking service to enhance the attractiveness of images.

  ReplyDelete
 2. Prekrasna! <3
  Fotografiite se prekrasni <3

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

© Fabulous is freedom. Made with love by The Dutch Lady Designs.