Sunday, March 20, 2016

Birthday


Hello, hello “If you really want something you don’t stop for anyone or anything until you get it” – my motto in life. When we were shooting with Captured by Klisarova for the post Wednesday thoughts I said that I had to celebrate my birthday on that rooftop. Everyone thought that my idea was silly, but I decided to prove them wrong. I organized everything with the help of my closest friends and it happened. My 18th birthday party was a rooftop brunch with DIY decorations. I was so happy that I was surrounded with the people I love, on a sunny day on the cutest rooftop ever. For me, birthdays are all about cupcakes and unforgettable moments. I will never forget this day for sure and I hope you enjoy the photos.

Здраво, здраво “Ако нешто навистина сакате, нема да застанете за ништо, пред да го добиете“ - Моето мото во животот. Кога се фотографирав cо Captured by Klisarova, за постот Wednesday thoughts реков дека мора да го прославам роденденот на тој кров. Сите мислеа дека идеата не е баш остварлива, но им докажав дека не се во право. Организирав се со помошта на моите најдобри пријателки и роденденот се случи. Мојот 18 роденден беше забава на кров со DIY декорации. Бев многу среќна, затоа што денот беше сончев, јас го славев роденденот на најслаткото место на светот, опкружена со луѓето кои ги сакам. За мене, родендените се за капкејкс и незаборавни моменти. Сигурна сум дека уште долго ќе ракажувам за роденденов и ќе ми остане во прекрасно сеќавање. Се надевам ќе уживате


1 comment

  1. Happy birthday! Nice idea to celebrate on the roof. So wild. I love it!

    ReplyDelete

© Fabulous is freedom. Made with love by The Dutch Lady Designs.