Sunday, June 14, 2015

The voice of Fashion - Paratissima


Hello, hello
Summer is officially here & I enjoy every second of it. I was part of "The voice of fashion" Workshop (аt "Paratissima" - an International Contemporary Art Fair devoted to the support and promotion of culture, art and creative industries) leaded by Tea Mitrovska also known as My cup of Tea. I had a great time and I really enjoyed the discussions, on many fashion related topics. I love meeting new people that share the same interests as me. This is my outfit from the last day.
Hope you enjoy this post

Здраво, здраво
Летото за мене е официјално почнато и уживам во секоја секунда. Бев дел од работилницата „Гласот на модата“ ( на "Паратисима" - интернационален саем на уметност посветен на поддршка и промоција на културата, уметноста и креативните индустрии) водена од Теа Митровска исто така позната како My cup of Tea. Прекрасно си поминав и навистина уживав во различните дискусии поврзани со модата. Обожавам да запознавам нови луѓе кои имаат исти интереси со мене. Ова е она што го носев на последниот ден. 
Победник на дарувањето е Стефанија Бетоска, коментар број 26 од вкупно 35 коментари кои ги исполнија условите. И честитаме и се надеваме дека со задоволство ќе ги носи обетките изработени од Sim's world. На сите пријавени им благодариме за учеството.
Се надевам дека ќе уживате во постот
                         Shoes - Deichmann | Skirt - Vintage |  Bag - Vintage | Top - Orsay | 


Love, Marija

13 comments

© Fabulous is freedom. Made with love by The Dutch Lady Designs.