Sunday, April 26, 2015

AVON make-up tutorial & Beauty Workshop


Здраво, здраво :)
Овој пост ќе биде малку поразличен од вообичаено, бидејќи фокусот ќе биде на декоративната козметика на АВОН.
Бев избрана, заедно со уште 4 блогерки од Македонија, да креирам make-up tutorial со декоративната козметика на АВОН, на одредена тема. Мојата тема беше „Последните трендови во шминкањето“ и заедно со Make up Tamara го креиравме изгледот кој можете да го видите во видеото подолу. Ова е мое прво вакво искуство, се надевам ќе ви се допадне туторијалот.
Исто така имав можост да присуствувам на  првата работилница за убавина на АВОН каде стилистките и мејкап артиститките Цаци Паковска и Магдалена Медичи ги споделија своите тајни и трикови во шминкањето пред 40-тина учесници во „Нано бар“ во Скопје.
Ќе можете да го видите она што го носев на работилницата, дневна, удобна комбинација надополнета со шминката на Make up Tamara.
Прекрасно искуство и дружење со блогерките, се надевам дека ќе ви се допадне видеото и дека ќе следуваат уште многу слични соработки.

Hello, hello :)
In collaboration with AVON & Make up Tamara I made this Make-up tutorial.
Also I'm sharing the outfit that I wore on the frist AVON Beauty Workshop in Macedonia. It was an amazing experience and I am looking forward to new collaborations.


                          Inside the B World | Sara De Mode | Shy but secretly fab | Ilina designs | Sim's  World | Aestheticsillustrated
Denim jacket - H&M | Pants - Massimo Dutti | Bag - Local Store |Shirt - H&M | Flats - Local store |
Sunglasses - New Yorker

Love, Marija

8 comments

© Fabulous is freedom. Made with love by The Dutch Lady Designs.