Sunday, January 25, 2015

Travel outfit 2

Thessaloniki, Greece

Hello :))
Another post from Thessaloniki. HERE you can see the first Travel outfit. This second trip wasn't planned. I knew that one of my best friends Solunka is going with her mom, on Friday they invited me to go with them and on Saturday we went to Thessaloniki. The sun was shining and we had a great time sightseeing and shopping. At the end of the day, we were so tired. My outfit was comfortable, jeans, boots a big plaid bag and my favorite pearls. I am also sharing Solunka's outfit.
Have a nice week.

Здраво :))
Уште еден пост од Солун. ТУКА можете да го видите првиот Travel outfit. Второто патување не го планирав. Знаев дека една од моите најдобри другарки Солунка ќе оди со нејзината мајка, во петок тие ме викнаа да одам со нив и во сабота тргнавме за Солун. Сонцето грееше и прекрасно си поминавме разгледувајќи го градот и купувајќи. На крајот на денот бевме многу уморни. Мојот outfit е комфорен, фармерки, чизми, голема карирана ташна и моите омилени бисери. Го споделувам и outfit-от на Солунка исто така.
Имајте убава недела.


 Jacket - Stradivarius
Jeans - Bershka
Boots - Alpina
Sunglasses -  Tally Weijl
Top - Mango
Bag - Accessorize
Necklace - Parfois


 Love, Marija

Monday, January 19, 2015

Travel outfit

Thessaloniki, Greece

Hello :))
This week I'll write about my little trip to Thessaloniki with my friend and blogger Elena. They say that travel is the only thing you can buy that makes you richer and I strongly agree. It was not a far away destination, but it was enough for us, different city, different atmosphere and energy. With heavy camera, heavy backpack and no sleep we had an amazing time. 
My outfit is casual and comfortable, because that is the most important thing for me when I'm traveling. Striped top and a necklace, just to spice up the outfit and my backpack for my belongings. 
Go check out Elena's post for our trip HERE and as she said we have to go back Thessaloniki with more time for exploring the city.

Здраво :))
Оваа недела ќе пишувам за моето мало патување во Солун со мојата другарка и блогерка Елена. Викаат дека патувањето е единственото нешто што го купуваш, а те прави побогат и сосема се согласувам. Ова не беше патување до некоја далечна дестинација, но за нас беше доволно, различен град, различна атмосфера и енергија. Со тежок апарат, тежок ранец и без спиење одлично си поминавме.
Мојот outfit е лежерен и комфорен, затоа што тоа ми е најважно кога патувам. Блуза со риги и ланче, за да го разиграм outfit-от и мојот ранец за најпотребните работи.
Доколку сеуште го немате видено постот на Елена за нашето патување кликнете ТУКА и како што таа напиша во постот, мора да се вратиме во Солун со повеќе време за истражување на градот.

 

 

 Parka - H&M
Sweater - C&A
Top - H&M
Necklace - Promode
Backpack - Accessorize
Sunglasses - Local Store
Black jeans - Bershka
Boots - Alpina
Headband - Parfois
Watch - Parfois

Love, Marija 

Sunday, January 11, 2015

Butterflies on my scarf


Hello, hello :))
I am enjoying every day of my winter break, even though this weather is not on my side. I hate cold and grey weather, snow and ice. I have to wear warm clothes and forget about skirts. I hope that next week it will be warmer. For this week this is my outfit for the not so cold days. Simple, for an afternoon with your friends or a movie night. I had a lot of fun with my friends who visited me this weekend, thanks girls and thanks Verica for the photos. I hope we see each other soon.
Have an amazing week.

Здраво, здраво :))
Уживам во секој ден од распустот, иако времето не е баш на моја страна. Мразам ладно и сиво време, снег и мраз. Морам да носам топла облека и да заборавам на здолништата. Се надевам дека следната недела ќе биде потопло. За оваа недела ова е мојот outfit за не толку ладните денови. Обично, за попладне со пријателите или вечер во кино. Многу се забавував викендов со моите другарки кои ме посетија, ви благодарам и благодарам Верица за фотографиите. Се надевам ќе се видиме наскоро.
Имајте прекрасна недела.
Coat - Massimo Dutti
Sweater - Zara
Scarf - Local store
Jeans - Bershka
Boots - Alpina


Love, Marija
© Fabulous is freedom. Made with love by The Dutch Lady Designs.